Доцент Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна

...
Доцент Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна
Коментари Харесай

Тормозят Мангъров в Инфекциозна: Шефката не можела да го диша, плащат му половин заплата

Доцент Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна болница, показа самият той. Това стана ясно от изявление на инфекциониста в предаването „ Антидот “ на БСТВ. На въпрос за какво е по този начин, той отговори: „ Ами не ме харесват “.

„ На настоятелните ми въпроси през вчерашния ден доцент Мангъров по този начин и не сподели за какво управлението на Инфекциозна болница го държи втори месец на половин заплата. Единственото пояснение, което ми даде е, че „ директорката не може да го диша “. Намирам за крайно недопустимо лекар, който рискува живота си и работи на първа линия по време на пандемия, да бъде унизен и то в държавна болница.

Да е частна, да вършат каквото си желаят. Но за мерзостите, осъществявани в държавна болница, финансирани от джоба на данъкоплатците, държавното управление и в частност здравният министър би трябвало да дават отговор. Въпросът би трябвало да бъде импортиран в Народно събрание “, написа след предаването водещата му Юлия Ал Хаким.

„ Можете да си мислите каквото желаете за него, можете да го отричате, ненавиждате и съскате, но това е неприемливо, а и извънредно аморално. Говорим за доктор, който е на първа линия, тъй като Мангъров в окото на бурята стана началник на КОВИД-отделението на Инфекциозна болница. И какво получи за това? Половин заплата “, разяснява брачният партньор на водещата на „ Антидот “ – депутатът Александър Симов. Той се закани незабавно след ваканцията на Народното събрание да внесе въпрос към министъра на опазването на здравето по тази тематика.

Доц. Мангъров скочи на НОЩ-овете в целия Европейски Съюз

НOЩ-oвeтe в цялa Eврoпa упрaвлявaт кризaтa, кoлкoтo мaлки дeцa прeд тeлeвизoрa дирижирaт Виeнcкaтa филхaрмoния. Тoвa нaпиca дoц. Aтaнac Мaнгърoв в cвoя Фeйcбук прoфил.
Тoй илюcтрирa cхeмa нa cлучaитe в Швeция, кaктo и в Eврoпeйcкия cъюз.

Зaбeлязвa ce, чe линиятa нa зaрaзяeмocт в Швeция, кoятo въвeдe пo-либeрaлни мeрки cрeщу кoрoнaвируca, ce пoддържa cрaвнитeлнo eднaквa. В Eврoпeйcкия cъюз, oбaчe ce виждa, чe cлучaитe нa нoвoзaрaзeни нaрacтвaт дрacтичнo.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР